fredag 23 april 2010

Portinklädnad

Nu har jag filat till kanterna runt gargeporten och gångdörren och klätt in de i 170 + 45 (eller nåt sånt) eftersom min totala bredd från port till fasad är kring 220. Detta resulterade i att jag slutligen hyvlar lite på fasaden för att kunna sätta foder kring öppningarna utan att få en springa...nöden har ingen lag :) Alternativet vore väl att specialbeställa 21x220 plank på ett sågverk men man ska ju orka också, och i ärlighetens namn blev det inte dåligt (och jag brukar var petig)! Härligt med isolering förresten, jag släpper in lite sol på dagarna genom garageporten och sedan jag isolerade klart har det aldrig blivit kallare än 5 grader trots avsaknad av värmetillskott. Just nu har jag 170mm i väggarna och 200mm i tak. När det är klart tänkte jag ha 210mm i vägg och 400-500mm i tak.

Inga kommentarer: