måndag 31 januari 2011

Ingen mer snö i år eller nästa år...

Nu har vi ställt till det, i och med montaget av snörasskyddet lär det nog inte snöa de närmaste 2 åren! Efter ett hårt dygn på jobbet hyrde jag en byggställning på Ramirent för 150-200:- dagen, tog bara 10 minuter att få ihop den och lättmetall som den var så flyttade vi den enkelt! Rekommenderas starkt. Snörasskyddet kändes lagomt angeläget efter 4 laviner bara i år...så ni som bygger med 45 grader -> budgetera snörasskydd! Skyddet kommer från www.cwlundberg.se

2 kommentarer:

Enlundabyggarn' sa...

Jag trodde det ingick i en Smålandsvilla... De nybyggda kåkarna bredvid oss har det och jag jhar sett såna där ligga framme vid vårat hus nu innan teglet kommer på plats.

Anders sa...

Njae inte 2009 i alla fall, jag har hört att det är nya regler i nya BBR'en men de nya SMV kåkarna jag sett här i krokarna har bara någon slags platå monterad uppe vid nocken. Har inte sett att de fått snörasskydd monterat.